Moja sudbina

Moja sudbina 50 epizoda

Muzgan i Dzelal su nervozni jer je prosidba u toku. Elif i Kahraman su napokon sretni i dok je prosidba u toku oni su kod Topraka zagrljeni. Sukran je nasla vjencani list od Melek te odmah ga uzima i odlazi da saospti vijest Jakupu.

Selim i Melek su se vjencali i Sukran to pokaze Jakupu iako je Jakup rekao da mu je majka prepisala dionice i da je htio dio dati Melek ali nakon vjencanog lista cisto sumnjam da ce,. Jakup nazove Melek i ona mu kaze da je mora shvatiti jer se vole.

Ponovo Maksut dolazi sa pistoljem u ruci i kvari Kahramanu vece. Policija dolazi i hapsi Maksuta. Melek i Selim su sretni jerolahko prihvate njihovo vjencanje. Kahraman i Elif napustaju kucu. Kahraman je bratu sve prepisao. Kijmet je tuzna jer odlaze.

Kahraman sa Elif i svojom djecom sretni odlaze govoreci da su na kraju uspjeli te odlaze u Hataj. Edze je postalča pijanist. Ates je pred diplomiranje. Toprak je postao glavni ocev junak, vodi Jorukhan holding i zivi sa svojom zenom i djecombas kao sto su i Kahraman i Elif, njegovi roditelji. Kraj serije