Moja sudbina 37 epizoda

Kahraman se iznenadi kada vidi Elif u kompaniji i pita je sta ona tu radi a ona mu tako jednostavno odgovara da je to i njena kompanija. Toprak zeli i Elif i Defne te Kahraman kaze Defne da ce Toprak uvijek znati da mu je Elif prava majka.

Defne sve cini samo kako bi Topraka odvojila od Elif te mu puni glavu pricom kako je Elif losa osoba te da treba bjezati od nje jer ga hoce odvojiti od nje. Kahramanu kazu da cini pravu stvar jer zeli dati do znanja Topraku da mu je Elif majka a Kahramanova majka kaze Elif da dok je ona ziva, Topraka nece odvojiti od nje. Elif kaze da ce o tome vidjeti sta ce se odluciti.

Defne trazi od Maksuta da suradjuje s njom a on izgleda da ce i pristati samo kako bi zadrzao Elif. Elif i Kahraman pricaju o tome kako su sebi dozvolili to da se rastave i da im zivot takav bude a Elif kaze da iako su uzivali njihova ljubavna prica se lose zavrsila.

Sukran pita Zijin sin kako se dogodilo to njegovom ocu i sto mu nije rekao istinu, zasto je dozvolio da toliko vremena zivi u lazi. Sta li ce Maksut uraditi za Defne? Da li ce Toprak zaista biti pored svoje prave majke?Topraku kazu da je Elif njegova prava majka. Elif se sastane napokon sa svojim sinom i zagrli se s njim…