Moja sudbina

Moja sudbina 32 epizoda

Kahraman se trudi da ne odustane i da dokaže da je Elif živa. Detektiv se približio Maskutu. Međutim, Maskut ne miruje, smišlja novi plan. Elif je bespomoćna. Postala je Maskutov zarobljenik, nesvjesna o tome šta se dešava sa njenom sestrom i majkom.

Povrh svega, Maskut je odlučio da odu u inostranstvo. Elif je još uvijek Maskutov zarobljenih, a Kahraman je počeo da robuje samoći. Povukao se iz svijeta. Za to vrijeme stanje u firmi se pogoršalo. Jorukhanovi su došli na pragu bankrota.

U Elifinom odsustvu, Defne se vezala i za Toprak, kao za svoju kćerku Edže. Melek se još jednom pojavila pred Jorukhanovima. Dok Maskut daje sve od sebe da bi nasmijao Elif, ona pravi tajni plan. Sa druge strane skriva jednu važnu istinu.

Zija više ne može da podnese gledajući Kahramana kako se ljuti na život. Razgovarat će sa Kijmet. Najbolje je da se on ponovo vjenča za Defne i stvori porodicu. Elif je riješena da se spasi Maskuta i ode u konak. Primjenit će svoj plan uz pomoć Mužgen. Usijepava da pobjegne iz Maskutove kuće. Sa druge strane Kahraman je na pragu toga da potpiše jednu važnu odluku.