Tuesday, March 2, 2021
Home Turske serije Moja sudbina Moja sudbina 48 epizoda

Moja sudbina 48 epizoda

- Advertisement -

Kahraman dobije telefonski poziv nakon kojeg skoro da padne. Elif ga upita sta se desilo, sta mu je a on joj samo odgovori otac, moj otac. Zija bej je umro. Nakon toga sazna da je nesto sakriveno, Sonaj mu kaze da su mu zena i dijete zivi, da ih je pronasao.

- Advertisement -

Zijina dzenaza je bila. Kahramanova sestra Merjem je skroz lose. Jakup govori Kahramanu kako ce izdrzati ovu bol na sta mu Kahraman odgovara da ne zna. Maksut pita Jakupa i majku zasto ih zanima porodica Jorukhan.

- Advertisement -

Sonaj dolazi kdo Elif i gleda u nju te je zamislja kao svoju zenu i Topraka kao svoje dijete. Defne odlazi sa kcerkom svojom i odlazi kod Sonaja te nazdravljaju. Cemu? Njenoj slobodi jer je izasla iz zatvora. Kijmet trazi oprost od Kahramana. Kahraman joj oprosti i Elif takodjer te Kijmet grli Elif. Nakon sto dodju kuci ugledaju tamo Jakupa i zenu mu.

Defne pita Sonaja da li je on zaista zaljubljen toliko u Elif. Daznan poljubi Selima i snimi to prevarom. Elif odlazi kod doktora i Kahraman dolazi za njom i kaze joj zar ce imati pregled njegovog djeteta bez njega…Elif se iznenadi…Elif je velika podrska za Kahramana. Defne otima Edze ali Toprak nije bio u autu. Sve je to ideja i dogovor Sonaja i Defne..

- Advertisement -

Najnovije objave