Moja sudbina 25 epizoda

Elif i Kahraman se cuju i on joj kaze da ide kuci. Defne je ocajna i samo krivi Elif zbog Keremove smrti. Elif dolazi do bolnice i odjednom je zaboli stomakm, pocnu joj bolovi te je doktor pregleda i kaze joj da su joj rani trudovi poceli te da ce najvjerovatnije poroditi je prije vremena. Elif trazi od doktora da sve uradi kako bi beba bila dobro.

Keremova majka govori Kahramanovoj majci kako je uzasno ljuta zbog Elif. Elif odlucuje da ide kuci kako bi se dogovorila sa Kahramanom sta ce uraditi po pitanju poroda ranijeg. Elif dolazi kuci i ubrzo nakon nje i Kahraman koji je jako lose zbog Kerema kaze kako ga dusa boli. Kahraman i Elif odlaze da se vjencaju posto se nisu uspjeli vjencati onaj dan kada je Kerem upucan te se vjencaju i tako postanu muz i zena.

Kerem zaustavlja Kahramana i zeli da im se oboma izvine i kaze im da odlazi. Kerem daje novac covjeku od kojeg je trazio da ubije Kahramana. Dosli su Kahramanovi sa Kahramanom da je isprose a neko ih sve snima i slika. Zaruke se odrzane, Elif i Kahraman su se zarucili. Sve slike su izasle u novinama o Elifinim zarukama i sazna se da je Defne trudna.

Momacko i djevojacko vece se odrzalo. Kahraman i Elif se spremaju za svoje vjencanje. Svi se okupljaju na Kahramanovo vjencanje a Kerem je naredio covjeku da ubije Kahramana na vjencanju. Kahraman i Elif su spremni, Elif je u vjencanici.

Kahramanova majka dolazi do Elif i izvinjava joj se za sve i daje joj poklon te joj kaze da zeli da budu sretni. Kerem je dosao na vjencanje Kahramana i Elif i nesto trazi. Kahraman i Elif su izasli i plesu, a Kerem ih gleda ocima punim mrznje. Svi se dive Elifinoj ljepoti. Dok su Kahraman i Elif uzivali u plesu covjek kojeg je Kerem unajmio da ubije Kahramana je naciljao da puca. Dok svi sretno plesu i uzivaju Kerem ugleda snajperistu te se baca pred Kahramana i njega upuca umjesto Kahramana. Svi su zaprepasteni…