Moja sudbina

Moja sudbina 42 epizoda

Sadet dolazi na Kijmetina vrata i kaze joj da je znaci zaboravila. Sadet kaze Kijmet da zna za sina sve i da ce ubrzo sve izaci na vidjelo. Kijmet odlazi do Zije i kaze mu da je Sadet dolazila. Defne je uznemirena. Kahraman se pomirio sa Elif i provode lijepe trenutke zajedno. Kahraman dolazi kuci i pred svima kaze da mora s njima razgovarati o necemu vrlo vaznom.

Defne gleda u njega i plasi se sta ce to reci. Kahraman i Elif su prespavali jedno s drugim noc i Kahraman osatvlja buket ruza na stolu. Ljubav je ipak na kraju pobjedila. Maksut je u komi. Mujganovo i Dzemalovo prijateljstvo pomalo napreduje. Defne je ponovo porazena od strane Elif. Kahraman sve cini samo da stalno iznenadjuje Elif. Jakup govori Defne da je bolje da je znala cuvati Kahramana.

Kijemt cuje razgovor izmedju Jakupa i zene. Sadet je ispred Maksutove sobe i gleda ga. Kahraman sprema za Elif jedno iznenadjenje i Ruzgar je vodi. Kahraman zaprosi Elif i stavi joj prsten na ruku te ona pristaje na brak. Pored njih je njihov sin koji je sretan zbog roditelja. A u kuci su svi ostali koje je Kahraman obavijestio da ce je zaprositi te joj svi pozele dobrodoslicu. Kahraman i Elif se vjencaju pred svima. Sretni su kao i svi pored njih osim Defne nearavno.

Elif je sada u kuci Kahramanovih. Defne ponovo planira i plan i odmah daje kao zapovijed. Kuca Kahramanovih gori, neko je podmetnuo pozar. Dok je Elif u kuci i razgovara sa Sukran Kahraman dolazi sa Defne i malenom kcerkicom koju nosi u narucju a Defne sva nasmijana gleda u Elif a Kahraman je iznenadjen….