Moja sudbina 26 epizoda

Kerem je ranjen i vode ga u bolnicu. Kahraman i Elif placu a Kahraman joj kaze da ne place da ce se spasiti. Doktori izlaze iz operacione sale i kazu da prime njegovo saucesce jer Kerema nisu uspjeli spasiti i kaze da je umro. Keremova majka je ocajna i place govoreci da joj vrate Kerema te optuzuje Elif da je ona kriva za njegovu smrt. Svi su shrvani Keremovom smrcu, a Elif sebe krivi za sve to iako joj Kahraman pokusava dokazati da to nema veze sa njom.

Elif i Kahraman će biti očajni zbog Keremove smrti. Sve će to teško pasti Elif. Postoji rizik od preranog porođaja, ali to neće nikome reći. Kijmet ne može da podnese bol koji proživljava njena kćerka i ponudit će nešto Sultan. Kahraman se zaklinje da će pronaći ubicu, onog koji je odgovoran za sve što im se desilo. Krenut će za onima koji su objavili vijest u novinama. Jakub pokušava da se spasi i traži pomoć od Šukru.

Za razliku od svih drugih Zija će nastaviti da podržava Kahramana i Elif. Defne će biti u čudu kad čuje da su se vjenčali Elif i Kahraman i jedino što može da uradi je da se smiri i smisli planove. Kahraman će uhvatiti Elif za ruku i dovest će je u konak. Elif očekuju teški dani u konaku, Merjem je riješena da osveti svog sina. Kahraman je na tragu plaćenom ubici i blizu je tome da otkrije istinu, Elif će se naći pred velikom opasnošću.

Sta ce Kahraman saznati? Keremova majka odlazi na mezar Keremov, a Elif i Kahraman odlaze nakon vjencanja na mezar do Kerema. Kahramanov otac kaze Elif kako ne treba sebe da krivi jer je tako sudjeno bilo i kaze da zeli da ona i Kahraman budu sretni do kraja zivota a Elif mu kaze da mu obecava da Kahraman nikada nece biti tuzan. Kahraman dovodi Elif kod sebe kuci jer zeli s njom da bude jer su postali supruznici.

Elif moli Boga da joj samo dijete bude u redu i da se ne desi neki problem sa trudnocom. Kahraman je pronasao osobu koja je pucala u Kerema. Kahramanu osoba koja je upucala Kerema kaze da mu je Kerem platio da ubije njega na dan vjencanja.

Kahraman je u soku nakon sto to sazna. Merjem dolazi do Elif i dok galami na nju, Elif dobije trudove ali Merjem se nasladjuje njenim mukama. Nakon toga je Merjem ostavi i ode.