Moja sudbina

Moja sudbina 29 epizoda

Elif i Kahraman napokon dolaze do svoje bebe Toprak. Merjem nije mogla da izdrži donijela je bebu Toprak kući. Svi su iznenađeni, ali i sretni. Maskut saznaje ko je Ibrahim i koje su mu namjere te je u šoku zbog toga.

Došlo je vrijeme da se upozna sa Ibrahimom. Kahraman i Elif su sa svojom bebom i jako su sretni. Međutim, Elif je u konstantnom strahu da će izgubiti svoju bebu. Ne može da se otrese tog osjećaja nespokojstva. Maskut nudi Ibrahimu partnerstvo. Oboje žele da se osvete Elif i prave planove za to.

Defne je u ushićenju očekivala da se beba izgubi i bit će razočarana kad ne bude tako ali nema namjeru da odustane. Uspjet će da bebu odvoji od Kahramana i Elif makar na jedno veče. Ibrahim ne vjeruje pretjerano Maskutu. Želi da sam sredi svoje poslove.

Govori Elif da je on njen brat i ona odlazi na sastanak sa njim, ne znajući da će joj taj sastanak promijeniti budućnost. Elif i Kahraman su jako sretni i provode svaki trenutak sa svojim djetetom i Kahraman joj obecava da se vise nikada nece desiti tako nesto. Maksut zeli da ubije Elif i Kahramana. Svi pokusavaju da uniste Elif i Kahramana. Na nisanu su Elif i Kahraman i pucaju u njihovo auto. Da li ce se spasiti???