Moja sudbina 28 epizoda

Kada Elif i Kahraman saznaju da je beba Toprak izgubljena bit će poraženi. Obavještavaju policijsku stanicu, Kahraman sumnja na Maskuta. U sobi je medicinska sestra i Ibrahim ne može da povuče okidač. Elifin život je spašen od medicinske sestre koju je Maskut poslao u posljednji čas. Merjem stiže kod svoje tetke u Hataj.

Kijmet brine jer još uvijek nema nikakvih novosti o njoj. Zija sumnja da je Merjem ukrala bebu, ali ona je prilično hladna i još uvijek žali za svojim sinom. Maskut počinje da prati Ibrahima. Prije ili kasnije moraju pronaći onog ko je uperio pištolj na Elif. Međutim, to saznanje će ih šokirati.

Elif sumnja da je Defne ukrala Toprak i odlazi kod nje da joj traži objašnjenje. Defne nije ukrala bebu, ali nije ni potpuno nedužna. Rekla je Ibrahimu da dovrši posao, Elif mora da umre. Sa druge strane beba Toprak se razboljela.

Porodica kojoj je Merjem ostavila bebu počinje da paniči. Odlučuju da je odvedu u bolnicu. Dok Kahraman brine o svojoj bebi, firma je povjerena Jakupu i sve se polako otima kontroli. Kahraman će doživjeti veliki neuspjeh u poslovanju sa organskom hranom. Kahramanu i Elif saopštavaju da je njihova beba pronađena. Odlaze u bolnicu, ali bebe opet nema. Još jednom su poraženi. Merjem donosi odluku i donosi bebu kod Kahramana i Elif…