Moja sudbina 24 epizoda

Kahraman kaze Elif da je nikad nece napustiti te da ce se vjencati. Defne i majka joj odlaze na kafu i Defne je pita sta rade tu a ona joj kaze da ce doci Ibrahim tu. Kahraman i Elif su se otisli prijaviti za vjencanje i nakon sto su sve zavrsili Kahraman joj kaze da je vise nece pustiti nikada. Da li ce sada Ibrahim napraviti pobleme Elif i Kahramanu? Defne saopstava Kahramanu da ne zeli da saznaju svi za trudnocu njenu te se on slozi s tim ali njihov razgovor cuje Sukran.

Defne vraca Kahramanu prsten. Kahraman kaze roditeljima da se razveo od Defne i da zeli Elif da ozeni njegov otac pristaje na to te mu kaze da ne oduzuju sa brakom. Sukran govori Jakupu da je Defne trudna i da su se razveli ona i Kahraman. Kahraman dolazi po Elif i odlazi s njom. Kahraman i Defne su stali pred sudiju i Defne zamoli sudiju da samo razgovaraju dvije minute te oni izlaze.

Kahraman pita Defne sta se desilo a ona mu kaze da je trudna te mu daje nalaze i kaze da je trudna. Kahraman se smije nakon sto cuje to od Defne i kaze joj da se pusti lazi i da svako zna da ne mogu imati djece. Kahraman kaze Defne da prestane sa svim svojim igrama. Nazli pita Elif da li su odlucili o datumu njihova vjencanja. Kahraman kaze Defne da idu odmah doktoru i kaze joj ako mu bude lagala da ce je kostati. Elif saznaje od Defnine majke da je Defne trudna.

Defne odlazi doktoru sa Kahramanom te se tu uvjere da jeste trudna i da je u petoj sedmici. Elif odlazi na sud da vidi da li su se razveli i da li je istina za njihovu bebu. Defne ceka ispred vrata a Elif kaze Kahramanu da ne ostavlja Defne. Elif je sada u ocajnom stanju. Kerem je svoje planove poceo da sprovodi u djela i naredi svom covjeku da ubije Kahramana. Elif samo place i hoda uokolo a Kahraman je ugleda te joj pridje i kaze joj da su se razveli ona i Defne….