Moja sudbina 23 epizoda

Elif odgovara Kahramanu na poruku govoreci mu da sada ima njega pored sebe te da i ona njega mnogo voli. Kahraman dolazi po Elif i kaze joj da idu da je vodi na jedno mjesto. Oboje bivaju sretni. Kahramanov otac ne zeli razgovarati sa njegovom majkom. Kahraman vodi Elif na ribu. Defne razgovara sa Kahramanovom majkom.

Kahraman i Elif uzivaju u svojoj sreci. Elif i Kahraman odlaze pecati ribu. Defne odlazi do Elifine kuce ali je tamo ne nadje, vec joj se Nazli dobro nagovori. Elif dolazi kuci i zahvaljuje se Nazli jer kaze joj kako je ona povod da su se njih dvoje pomirili. Elif pita Nazli da li je neko dolazio kuci od Kahramanovih ali ona kaze da nije. Defne je ocajna i ne zna sta da radi samo place.

Elif i Kahraman odlaze opet da provode lijepe trenutke njihove srece. Defne odlazi da se baci s litice a majka je zaustavlja. Kahraman i Elif su otisli u prirodu. Dosao je dan da se Kahraman i Defne nadju na sudu zbog razvoda braka..Kahramanova majka napusta kucu. Kahraman joj ide u posjetu i nakon razgovora sa njim ona pada.

Elifina majka i Nazli odlaze a Kahraman je zaustavlja govoreci joj kako moze biti takva majka da svoju kcerku ne zeli da vidi sretnu te je moli da ostane da razgoavraju. Nakon toga Sultan staje i razgovara sa Kahramanom. Gulsen zove Kahramana da mu kaze da mu je majka nakon razgovora sa njim pala te da je sada u bolnici. Maksuta prebiju u zatvoru. Kahraman odlazi majki u posjetu. Defne zaustavlja Elif i kaze joj mnogo ruznih rijeci te joj kaze da je zbog nje Kahraman ostavlja te jos mnogo toga ali Elif jednostavno samo ode. Kahraman se vraca sa majkom kuci. Defne vode u bolnicu. Kahramanov otac pita Kahramana sta mu majka radi u toj kuci. Kahraman salje poruku Elif i kaze joj da ce sve biti lijepo i da se ni za sta ne brine te da je voli mnogo…