Moja sudbina

Moja sudbina 21 epizoda

Nazline tajne bi se uskoro mogle otkriti. Elif govori Kahramanu da je gotovo i da ne zeli da joj se mijesa vise u zivot. Nazli dolazi kuci. Kahraman pokusava nagovorit oca da zapocnu organsku proizvodnju ali Jakup nije bas odusevljen, ideja mu ne pase. Kerem razgovara sa majkom i ona pristaje da se ozeni sa Elif te tu vijest javlja Elif.

Kahraman dolazi kuci i svadja se sa Defne te joj kaze da zeli razvod i da ce ona pristati na to odmah, ali ona mu kaze da ga nece pustiti jer ga voli ali joj Kahraman kaze da je gotovo te da to prihavti. Kahraman dolazi i kaze Elif da nikad nece dozvoliti da se uda za Kerema a Nazli slusa njihov razgovor.

Nazli je sigurna da Kahraman voli njenu sestru i ne može da podnese da njih dvoje budu nesretni te odluci da razgovara sa Kahramanom i kaze mu da ga voli Elif te da ne dozvoli da se desi ono zbog cega ce se oboje kajati. Maksut je u Elifinom lokalu i drzi joj pistolj na celu govoreci joj koliko je voli.

Kahraman i Kerem se prepiru i Kerem ga pita zasto se protivi njihovom vjencanju te ga pita da nije slucajno on zaljubljen u Elif. Elif govori Maksutu da puca u nju da ih oboje spasi te patnje ali on joj kaze da joj ne moze nauditi te joj on ponudi to da ide s njim i da odgajaju oboje dijete i dok je on vuce da izadje iz radnje ulazi Kahraman koji ga udara i dolazi policija sa Kahramanom te odvodi Maksuta.

Nakon sto se Elif umorila od svega pada u nesvijest a Kahraman je uzima u narucje i nosi je na brod da se odmori. Elif kada se probudi vidi gdje se nalazi. Elif pita Kahramana gdje idu a on se nasmijesi i kaze joj da je oteo te joj kaze da preuzme volan dok on ode po vodu. E

lif pita Kahramana zasto su otisli i on joj kaze da zeli da razgovaraju te se nece vratiti dok god ne razgovaraju. Elif odluci da glumi da joj je lose kako bi krenuli nazad, ali Kahraman skonta da je to gluma. Nakon svih pokusaja da Elif ode ne uspijeva joj.

Nakon nekog vremena Kahraman joj kaze kako je voli te da je jednostavno ne moze prepustiti nekome drugome. Kahraman kaze Elif da zeli da skupa zele da odgajaju njihovo dijete, jer je ona njegova majka a ona mu kaze da zna da je ona prava majka djeteta i Kahraman je pita odakle je saznala. Defne zove Kahramana ali se ne javlja. Kahraman pita Elif zasto se inati, a ona kaze da ga ne voli i da ima pravo birati. Kahramanu jave da je Nazli imala nesrecu i da je u bolnici.