Moja sudbina 20 epizoda

Elif je prihvatila Keremovu ponudu za brak zbog bezizlazne situacije u kojoj se našla. Kahraman će svjedočiti tome i za njega će to biti najveći šok u njegovom životu. Baš kada je odustala od Kahramana život će Defne pružiti još jednu šansu. Međutim, ništa neće biti kao što je ona zamislila. Ajse odlazi kod Elif i razgovara sa njom o Kahramanu.

Elif će u tome vidjeti nadu i pomisliti da njena ljubav možda nije neuzvraćena. Odlučit će da razgovara sa Kahramanom, ali naići će na prizor koji nije očekivala. Kahraman je riješen da pronađe ljude koji su stavili drogu u kamion. Pronalazi ih. Još jednom će se suočiti sa Maksutom. Jakup je nezadovoljan time što su mu oduzeta ovlaštenja u firmi, Šukran je riješena da krene u akciju. Reći će Džanan da Jakup nije Kijmetin sin. To je samo prvi korak njenog plana.

Keremova odluka da se vjenča će uznemiriti cijelu porodicu. Kerem je čuo da se Kahraman protivi tome i riješen je da natjera Kerema da mu položi račune. Možda je i Kahraman zaljubljen u Elif. Dok se njih dvoje prepiru u Elifinom lokalu će doći nepozvan gost. Njen život visi o koncu.