Moja sudbina 19 epizoda

Kahraman kaze Elif da je jedino ona njegova porodica i sin kojeg nosi u stomaku. Nakon toga Kahraman uzima Elif i vodi je u auto nakon cega joj kaze da nece izaci iz auta dok mu ne kaze istinu i dok se ne dogovore. Elifina sestra dolazi kuci ali ne zatice Elif kod kuce te je zove na telefon jer se zabrinula.

Kahraman dovodi Elif u sobu djeciju koju su sredili i pita je sta joj se desilo a ona mu kaze da je on nju pogresno shvatio ali on joj kaze da zna da nije do toga te da joj je neko nesto rekao ili uradio i da mu odmah kaze ko, ona mu kaze da je pusti ali on joj kaze kako je nece pustiti te kako ce skupa u toj sobi odgajati svoje dijete.

Kahraman kaze Elif da mu kaze istinu da ne skriva od njega nista. Elifina majka sazna da nema Elif. Nakon sto je pokusao na sve nacine da sazna istinu od Elif zasto je takva i zbog cega ga odbija, ipak ne uspijeva te je pusta da ide.. Kerim zeli zaprositi Elif i uskoro se planiraju zaruke. Kahraman spašava Elif od Maskuta te njega salje policiji, i Kahraman ne zeli da opet izgubi i dovede u opasnost Elif…

Nakon sto Kahraman kaze Elif da je zaljubljen u nju, ona njemu da odgovor da je nemoguce da se ona zaljubi u njega, da je prosto nemoguc taj cin i da se ne moze i ne smije to desiti. Nakon sto Elif krene Kahraman krene za njom te je zaustavlja govoreci joj da ne moze tek tako otici a ona mu kaze da je rekla sve sto je trebala i odlazi.

Kahraman trci za Elif govoreci joj da moraju razgovarati i kako se sve desilo spontano, a Elif mu samo kaze da je ne dira i odlazi a sve to sa strane posmatra Defne kojoj biva drago sto je tako nesto vidjela. Kahraman se vraca u restoran i prisjeca se danasnjeg dana.

Elif sjedi u parku i govori svom djetetu kako je njeno jedino i zahvaljuje se Bogu sto ima to dijete u sebi. Elif dolazi kuci i kaze majci i sestri kako svoje dijete nikome nece dati, da ce ga ona odgajati i majka je podrzi u tome ali sestra ne. Elif pokusa razgovarati sa Kahramanovom majkom ali vidi da ona to nikad ne bi dozvolila te Elif odlucuje otici iz kuce i pakuje stvari te odlazi sa majkom i sestrom kod Ajše kojoj se zahvaljuje sto ih je primila.

Kahraman pita Gulsum da li Defnne govori istinu ili je lagala al Gulsum kaze kako je bila u sobi i da ne zna. Kahraman dolazi do kuce u kojoj su zivjele Sultan i Elif i pita gdje je Elif i ona mu kaze da je Elif otisla i da se vise ne mijesa u njen zivot te da ce ona skontati kako ce se starati o djetetu. Kahraman ulazi u kucu i vidi lancic koji joj je poklonio i ukrase da ih je ostavila te shvati da je otisla.