Majka-Anne

Majka-Anne 32 epizoda

Zejnep napokon saznaje pravu istinu o svojoj prošlosti. Ona saznaje zašto je prije 25 godina Gonul osuđena bez njene krivice kako bi je zaštitila. Riječ koju do sada nije mogla da izgovori, sada ima posebno mjesto u njenom srcu. Zejnep po prvi put govori Gonul mama.

Džengiz mora zaraditi novac i počinje da djeluje. Džahide, koja je imala srčani napad, uznemirena je zbog svega onoga što se dešava u kući. Ona se plaši operacije, ali saznaje da nema drugog izbora. Odlučila je da se operiše, ali da li će preživjeti, postavlja se pitanje na koje niko ne zna odgovor.

Zejnep uspijeva da učini Turnu sretnom, koja je rastavljena od svog brata. Međutim, Džengiz će reći: “Ja sam tu”, i opet sve pokvatiti. Gonul uzima stvar u svoje ruke kako bi savladala Džengiza. Ona ga je ranije već nekoliko puta opomenula, ako pipne njenu kćerku, ubit će ga. Razmišlja šta da preduzme. Šule saznaje informaciju iz prošlosti.

Otkriva se da je Džengiz godinama nešto krio od nje. To će biti trenutak kada Šule počinje da primjećuje mnoge stvari kod Džengiza koje godinama nije primjećivala. Takvo ponašanje dovest će do njene odluke koja će promijeniti cijelu situaciju.

Gamze uperi pistolj u Dzengiza koji je dosao da vidi Dzahide. Gamze puca Dzengizu u ruku. Dolazi i Sule koja proklinje Dzahide.Dzengiz govori da je Gomze pokusala da ga ubije. Šule saznaje istinu od Dzengiza vezanu za mnogo novca i Ahmeta.Dzahide je jako lose voze je u bolnicu. Dzahide umire.