Majka-Anne

Majka-Anne 19 epizoda

Šule i Zejnep odlaze za Adapazar, odakle se javila Turna. Turna pokušava da pomogne Džengizu, koji je izgubio mnogo krvi. U tom trenutku pojavit će se jedan čovjek koji će promijeniti tok događaja. Sinan i njegov pomoćnik Džaner su za petama Džengizu i stalno na vezi sa Zejnep.

Zejnep je prinuđena da odvede Šule u bolnicu. U tom momentu je zovu iz policije.Gonul želi da ode iz Zejnepinog života, kako više ne bi bila nesretna i uznemirena. Odlazi kod svoje drugarice Nermin. To mjesto će je vratiti u prošlost i njemu mladost, sjetit će se svog vjenčanja. Ona zatim odlazi na mezar svog muža Mustafe.

Odlučila je da više ne viđa Zejnep i da tu u tajnosti umre. Nakon razgovora sa Džahide, preispitat će svoju donešenu odluku.Ranjeni Džengiz odlazi kod Sanije. Poslije mnogo godina susret će se sa prošlošću i ostaje pogubljen. Ljut je na Šule i Zejnep, i pravi plan osvete. Nije mu više potreban novac, njegova jedina želja je da uništi Zejnep. Pored svega onoga što rade Šule i Sanije, ne odustaje od svog plana osvete.