Majka-Anne

Majka-Anne 17 epizoda

Zejneb odlazi u stanicu i zaustavlja je advokat pitajuci je sta je bilo a ona mu kaze za oca. Dzengiz kada se posvadja sa Šule, odlazi u Turninu sobu, uzima Turnu i odlazi. Šule ga pita sta to radi pokusavajuci ga zaustaviti ali on samo kaze da se skloni i odlazi.

Zejnebina majka odlazi da kaze majki kako ne poznaje njenog muza koliki je on đavo. Zejnep nakon saznanja da joj je majka ubila oca, ostaje u šoku. U trenutku kada su se odnosi majke i kćerke poboljšali, ova vijest bi mogla da poljulja sve ono lijepo sto se rodilo među njima. Zejnep ne zna šta da radi, još više je tužna zbog činjenice da je Turna sa Šule.

Zejnep u vezi snimka kojeg ima, dobija loše vijesti. Međutim, Sinan ima plan i taj plan može pomoći da se Turna oduzme od Šule. Zejnep nudi Šule 300 000 lira za Turnu. Džengiz je ubjeđuje ali Šule odbija da proda kćerku. On se, uprkos svemu, neće odreći tolikog novca. On ne zna šta je u stanju uraditi Šule dok je pokušava ubijediti. Šule i Turna se nalaze na ulici, zbog nemilog događaja koji se desio. U takvom trenutku, dobijaju pomoć od koga nisu očekivale.

Za Šule i Zejnep došli su teški dani. Šule se plaši Džengizovih pretnji, koje su joj i dosadile. Dzengiz kaze da ne zeli vise cekati zeli novac. Šule kaze da saceka da bude strpljiv a Turna mala čuje da Zejneb daje novac da bi je spasila od njih. Šule i Dzengiz se svadjaju oko odlaska po novac jer je Zejneb nazvala i rekla da ujutro rano dodju po novac i da joj daju Turnu. Dzengiz kaze Šule da ona ide po novac i da zeli pare po svaku cijenu.

Šule mu kaze da ne zeli ici kod te zene i u svadji Šule gurne Dzengiza on pada i ne reaguje vise. Šule bjezi sa Turnom. Zejneb zove Šule da se javi na telefon ali Šule se ne javlja.Šule, Zejneb, i njene majke odlaze na veceru na kojoj Šule sazna da Zejneb ima dvije majke i da je Gonul njena prava majka.