Majka-Anne

Majka-Anne 29 epizoda

Gonul nagovara Džahide da kaže istinu Zejnep. Da bi sačuvala brak Zejnep i Sinana, Džahide govori istinu Zejnep, da Sinan nije kriv ništa u vezi Turne. Kada Zejnep sve sazna, ona napušta kuću. Osjeća se jako loše zato što su je svi koje je voljela lagali.

Kako bi bila bliže Turni, Zejnep odlazi da živi kod Ajsel, jer nema gdje na drugo mjesto. Sinan odlazi kod Zejnep da joj traži oproštaj. Zejnep vraćajući se kući, prijeti joj opasnost.Dzengiz kidnapuje Zejneb ali na pametan nacin jer je nagovori da udje s njim u auto govoreci joj da ce Sule kidnapovati djecu.

Ajsel je zabrinuta jer Zejneb nije dosla kući pa nazove Gonul i pita je da nije slučajno tamo ali Gonul joj kaze da nije kod njih. Dzengiz je zavezao Zejneb i stavio joj traku preko usta. Uzima joj telefon.Dzengiz dobro namuci Zejneb. Dzengiz nazove Sinana ali Sinan jos ne zna da je on kidnapovao Zejneb.

Svi su se digli na noge da spase Zejneb. Dzengiz je naprosto poludio.Sinan koji je pokusao da spasi Zejneb nastrada od strane Dzengiza.I Sinana i Zejneb veze jedno pored drugog, cak Zejneb uspava i naprica Sinanu kojekakve gluposti sta je sve radio sa Zejneb. Sinan je ocajan.