Majka-Anne

Majka-Anne 15 epizoda

Džahide traži način kako da pomogne Zejnep. Duru će da poludi, želi da ukrade Turnu. Gamze je loše zbog gubitka djeteta i rastanka sa Merom. Jedina Džahidina želja je da Zejnep puste na slobodu. Međutim, nije tako jednostavno. Turna u Šule žive u pakao. Jedina stvar koja drži dijete u ovom životu je nada da će jednog dana biti zajedno sa majkom Zejnep.

Gonul želi da ide u posjeti kod Zejnep i da razgovara sa njom, ali jedan neočekivani telefonski poziv će je zaustaviti. Ovaj poziv će promijeniti živote Zejnep i Turne. Turna, koja je posjetila Zejneb u zatvor, doživljala stres. Inspektor Sinan tražit će od Turne da mu ispriča kompletnu istinu. Turna će mu reći kako ju je Šule bacila u kesi za smeće.

Zatim, Sinan ispituje Šule i dobija kontradiktorne odgovore, poriče sve. Sinan odlučuje da pošalje malu Turnu u sirotište za djecu.Džahide čini sve moguće kako bi izvukla Zejneb iz zatvora. Džengiz razgovara sa Šule i nagovara je da povuče tužbu, a zatim će tajno posjetiti Turnu u sirotištu.Dolazi veliki dan za Zejneb, dan suđenja. Svi su uzbuđeni.

Džahide pristaje da ispuni sve uslove kako bi Šule povukla tužbu. Džengiz pritiska Šule, ali pitanje je hoće li i on prihvatiti ultimatum. Gonulina bolest je napredovala ali ona odbija liječenje. Džahide saznaje to i jako joj je teška, odlučuje da ispriča Zejneb. Turna je sretna sa ostalim vršnjacima u sirotištu, ali njene misli su sa Zejneb.Kada sazna da je Zejneb izašla iz zatvora, osmislit će plan koji će sve da iznenadi.