Majka-Anne

Majka-Anne 14 epizoda

Zejneb odvodi policija i bespomocna je a za njom trci njena majka i doziva je. Kada joj ugleda lisice na rukama ostaje bez rijeci. Ali najtuzniji detalj biva kada Turna ugleda Zejneb kako krece da udje u auto, pocinje plakati dozivajući je.

Zejneb je tješi i kaze joj da je u redu i da se ne brine. Turna pita Zejneb zašto mora da ide a Zejneb bespomoćna ništa joj ne odgovara jer ne zna šta da joj kaze te ulazi u auto. Turna plače i ne zeli joj pustiti ruku ali Zejneb odlazi.

Turna trči za policijskim autom u kome Zejneb odlazi.Zejnep je u policijskom pritvoru zbog optužbe za otmicu djeteta. Dok ona čeka na odluku, u mislima joj je samo Turna. U istoj policijskoj stanici, ali u drugoj sobi je Turna, koja takođe samo misli na Zejnep. Šule je uspjela da pobjegne od Nedžmija, ali kako nema kome da ostavi Turnu, a Džengiz je ostavio, primorana je da opet zakuca na vrata kod Nedžmija.

Za Zejnep najviše brine Gonul, jer je i sama provela veći dio svog života u zatvoru.Za inspektora Sinana, Zejnep je nepopravljiva i opsesivna žena. Ocijenit će da je mentalno neuravnotežena i željet će da zatvori predmet, ali još uvijek ne može sebi da objasni zašto je Zejnep to uradila. Šule je primorana da ispunjava sve Nedžmijeve zahtjeve, kako ne bi prošla još jedan pakao. Pored toga, Turnin život nadgleda policija, i samim tim oni svuda “progone” (prate) Šule.