Majka-Anne

Majka-Anne 18 epizoda

Zejnepin prioritet je samo Turna. Ne može ništa uraditi, već samo prati šta Šule radi. Sva ta dešavanja dovode Gonul i Zejnep u napetu situaciju. Sinan pravi korak ka Džengizu. To se dešava neočekivnao, zbog čega će se i Šule i Zejnep pronaći u teškoj situaciji.

Za malu Turnu ponovo dolaze teški dani.Svi su u šoku zbog Turninog nestanka, ali nikome ne pada na pamet da je Džengiz kidnapovao. Pošto je prije Turninog nestanka Zejnep provela vrijeme sa njom, Šule misli da je ovo njena igra, da je ona otela.

Međutim, jedan poziv mijenja sve. Šule misli da je Džengiz to uradio u trenutku ljutnje i bijesa. Slabost prema Aliju koju osjeća Duru, sve se više povećava i ona koristi svaku priliku kako bi mu se približila, ali to može biti opasnost za Turnu i Zejnep, i izazvat će donošenje odluke.Odnosi između Sinana i Zejnep mijenjaju se u drugom pravcu.

Tu situaciju primjećuje i Ali. Gonul pati što je Zejnep izbjegava i pokušava da sazna o čemu se tu radi. Susret Zejnep sa babom primorava Gonul na donošenju teške odluke. Kako bi uradila sve za Turnu, Zejnep upada u bezazleznu situaciju.

Pokušava pronaći bilo kakav način da pronađe Turnu, ali se isto tako i boji da je više nikada neće vidjeti. Džengiz traži novac, Turna je sa njim i proživljava teške trenutke. Prijeti im velika opasnost.