Majka-Anne

Majka-Anne 28 epizoda

Zejneb je uzrujana. Turna ne zna sta da radi, da li da vjeruje u rijeci Sule ili da ipak misli kako je srce vodi. Sule misli o Dzengizovom ponasanju te misli da je ovaj put zaista iskren. Sta ce Sinan poduzeti kako bi spasio Turnu ali i obradovao Zejneb? Gonul kaze Zejneb da se ne brine i da ce se sve srediti. Turnu ceka jedno iznenadjenje koje nije ocekivala.

Turna i Zejneb napokon se srecu. Turna i Zejnep su u kući kod Gonul. Šule traži svuda Turnu i Hasana. Na kraju, ona dolazi kod Gonul, ali ubrzo odlazi jer ih ne pronalazi. I policija je u potrazi za djecom i ukoliko Zejnep pronađu sa djecom, bit će ponovo uhapšena. Zejnep dok ne pronađe rješenje, odlučno reaguje. Ona uzima djecu i odlazi ali i problemi idu za njima..

Džangiz prijeti Sinanu nožem nakon saznanja da ga je smjestio iza rešetaka. Sinanovi nervi su na granici strpljenje zbog braka sa Zejnep. Džengiz se sreće sa Nedžmijem i njih dvojica se posvađaju. Nedžmi neće ostaviti taj problem nerješiv i pravi zamku za Džengiza kako bi zatvorili klub. Džengiz misli da iza toga stoji Sinan i počinje da pravi planove kako da mu se osveti. Džahide se brine za Zejnep i odlazi kod Gonul, ali tamo Zejnep sa djecom ne zatiče, one su već otišle.