Majka-Anne

Majka-Anne 30 epizoda

Zejneb je i dalje u Dzengizovim rukama, njoj i Sinanu za sada nema spasa. Dzengiz igra pametnu igru. Ali da li ce policija uspjeti da ih nadje? Gonul je jako lose zbog svega, njeno zdrvastveno stanje se pogorsava. Policija uspijeva spasiti Zejneb i Sinana.

Šule je poludi kada nađe Turninu malu svesku u kojoj ona piše neke sebi bitne stvari. Šule nalazi Zejnebino ime, kao ime najvažnije osobe u njenom životu. Šule se nalazi sa Zejneb i pita je šta je to ona uradila pa je toliko vazna i bitna za Turnu, kako je dospjela do tog nivoa da umjesto nje, Šule, malena Turna zapisuje Zejnebino ime kao najvaznije u njenom zivotu.

Šule to teško pada. Zejneb je povrijedjeno oko nakon sto je Dzengiz toliko mučio kada je kidnapovao. . Džengiz ima namjeru da dokrajči Sinana i Zejnep, a potom i samog sebe da ubije. Svi su u potrazi za Zejnep i Sinanom. Svi pokušavaju da ih pronađu, ali to nije ni malo lahko. Nesumljivo je da u ovoj situaciju pate obje majke.

Gonul i Džahide su nesretne. Šule se osjeća veoma usamljeno. Ovaj njen osjećaj će izazvati čudno ponašanje. Ona donosi odluku koja će uticati na sve oko nje a ponajviše će dotaknuti Turnu. S jedne strane Šule, a sa druge Zejnep, koja je na ivici smrti. Dijete čeka veoma težak period. Džengiz razvija plan da ubije Sinana i Zejnep.