Majka-Anne

Majka-Anne 25 epizoda

Turna odbija Zejnep i bira porodicu. Zejnep i Turna su se konačno srele, ali ovaj susret ne može biti blizak zato što Turna misli da je Zejnep odbacila (ostavila). Zejnep od tog susreta doživljava šok. Turna bježi. Sada Turna da bi vidjela Zejnep, susreće se sa opasnošću na ulici. Zejnep neće ostaviti samu Turnu.

Ona čini svaki napor kako bi razgovarala sa njom. Ali vijest o Džahide prekinut će sve.Šulin život sa Džengizom postaje pravi pakao kada on sazna da se ona vidjela sa Hajdanom. On ne može da kontroliše svoj bijes i to dovodi do velikih problema. Šule mora da pronađe način da pomogne svom mužu i na tom putu naići će na Zejnep.

Sada svi misli na Džahide. Zejnep misli da je Gonul sakrila od nje istinu a ustvari ne zna ko je prvi započeo da laže. Zejnep misli samo na Turnu i svoju majku. Odlučuje da ode i potraži Turnu. U susretu sa Šule, Zejnep će saznati istinu. Zejnep i Turna opet se susreću ali ovog puta ona ne želi da priča sa njom. Turna je odlučila, ali Zejnep ne odustaje.

Gamze smišlja plan kako da Zejnep ništa ne sazna sa Džahide i Sinana. Ali saznaje i odlazi u bolnicu kako bi bio uz Duru i između njih počinje da se topi led. On počinje sumnjati da Gamze ima neki plan. Džahide shvata da će se istina saznati prije ili kasnije.