Miris jagoda 8 epizoda

Asli i Burak dolaze u tako tesku situaciju da ne znaju ni sami kako ce se izboriti sa njom. Dolaze na jednu festu na kojoj ce Asli biti sa drugim te ce plesati sa njim i to ce Buraka praviti ljubomornim, nece moci sakriti svoju ljubav koju osjeca prema njoj te ce se na njegovim pogledima shvatiti kako mu je tesko vidjeti je s drugim dok je uzima za ruke. Isto tako i Asli je zbunjena Burakovom izjavom osjećanja, i prinuđena je da kontroliše svoja osjećanja.

Iako se Asli trudi da se drži dalje od Buraka, događaji nastavljaju da ih spajaju. Asli ispunjava Volkanovu želju da dođe na Edin rođendan. Eda i ovog puta planira da pomiri Asli i Volkana. Međutim, Ćalina igra će poremetiti tok događaja. Edina rođendanska zabava biće iznenađenje za sve njih.

Asli ce se osjecati lose jer ce pored zelje da bude sa Burakom biti sa drugom osobom a cijelo vrijeme ce gledati u zaljubljenog Buraka. Burak je ocaran Aslinom ljepotom. Asli se sastaje sa Volkanom i on je sretan zbog toga iako sa strane Burak je ocaran njenom ljepotom i razocaran jer ne moze biti pored nje. Buraku svane kada vidi da se Volkan i Asli rastaju i da je Volkan rekao da je gotovo te je onda uhvati za ruku pitajuci je gdje se toliko zadrzala…