Miris jagoda

Miris jagoda 16 epizoda

Burak govori Asli da se sutra vracaju kuci, a ona njemu kaze kako se osjeca sigurno i lijepo u njegovom narucju. Asli i Burak otvaraju novu stranu u njihovoj ljubavi i obećavaju jedno drugome da će od sada imati povjerenja jedno u drugo i da će biti zajedno u svim teškoćama. Njihova sreća će biti okončana kada Čagla prisvoji Aslin uspjeh.

Čagla je srušila Asline snove. Asli će na to reagovati drugačije i rasplamsati njeno neprijateljstvo. Dok Čagla traži načine da sve okrene u svoju korist, Burak će podržati Asli. Erdem će uz pomoć Asli i Gondže uspjeti da dobije posao iz snova.Cagla kaze Volkanu da ne treba da gleda u nesto sto pripada drugome.

Asli kaze svojoj Gondzi kako je zaljubljena u Buraka. Volkan ponudi nesto Asli a ona mu kaze da li je svjestan toga sta joj je ponudio. Dizajn koji je Asli napravila dodje do njene sefice kao rad Caglin a ne Aslin i Asli pokusava dati do znanja sefici da je taj rad njen. Sefica kaze Cagli da je njen dizajn prvi. Asli kaze Buraku da je njegova porodica nece htjeti.

Asli kaze da je Cagla ukrala njen dozajn i Cagla sva puna sebe na dodjeli nagrade kaze da njoj ne treba novac i da joj nije potrebna ta nagrada, vec da joj je drago sto je njen dizajn bio uspjesan, a ovamo Asli kaze da je tim novcem od dizajna htjela majki da kupi kucu. Burak kaze Asli da zeli ostariti s njom. Gondza kaze Asli kako su na kraju ipak uspjele, hem na poslu hem u ljubavi i da su na kraju sa osobama koje vole.