Miris jagoda 10 epizoda

Burak poljubi Asli nakon sto mu ona kaze da ne mogu biti skupa jer su dva razlicita svijeta iako se vole, ona je siromasna a on zivi u bogatoj porodici te je on usuti poljupcem. Ona se pita kako odoliti tom osjecaju. Asli i Burak igrom slucaja ostaju sami kod kuce. Asli i Burak razgovaraju te joj on kaze kako mirise na jagode.

Burak i Asli ostaju sami u kući i provode lijepo taj zajednički dan i još više se zbližavaju. Asli polahko počinje da vjeruje u Burakova osjećanja. I taman kad je sve krenulo kako treba, sačekalo ih je iznenađenje. Čagla pošto nije spremna da se rastavi od Buraka, počinje da ide za njim, prati mu svaki korak i traži razlog zbog čega je sve to.

Burakovu odluku da se rastavi sa Čaglom natjerat će sve oko njih da djeluju. Volkan traži pomoć od Asli zbog Ede, no neko to ne razumije tako. Cagla uporno pokusava da Buraka odvoji od Asli ali je on jednom zauvijek usuti nakon sto je upita da li to ona zeli biti nazor sa njim? Asli cuje kako Cagla govori Buraku da se poigrava sa Asli te da ce biti sa njom par dana i da ce se njoj opet vratiti ali i nakon toga cuje kako joj on isto ponavlja da li to ona zeli s njim biti na silu…