Miris jagoda

Miris jagoda 23 epizoda

Burak se sastaje sa Asli i ona mu kaze da je tu kraj jer joj nije povjerovao ni u jednu rijec koju mu je rekla. Nakon toga Burak kaze svojima kako odlazi iz kuce i napusta svoj posao te odlazi kod Asli ispod prozora, poreda mnogo ruza oko sebe i kaze joj da je mnogo voli a ona mu kaze da ide jer ce zvati policiju.

Asli reze Burakove slike koje je slikala. Burak napusta kucu i sve i odlazi kod Asli na posoa i kaze kako je voli i kako je dosao da radi tu te da je napustio kucu i posao. Volkan kaze Burakovom ocu kako je Burak zaista zaljubljen u Asli i kaze mu da vise zaboravi svoj ponos. Asli kaze Buraku da je dobila ponudu za posao u Parizu a Burak joj kaze da se nada da nije prihvatila nakon cega prikazuje Asli kako prica na telefon i kaze da prihvata prijedlog za posao.

Burak saznaje od Volkana da Asli nije ni za šta kriva. Kad je saznao kakvu je veliku grešku napravio, Burak traži oproštaj od Asli, ali pošto je Asli mnogo povrijeđena i ljuta, neće mu tako lahko oprostiti. Burak će sve uraditi kako bi mu oprostila. Za to vrijeme Asli dobija ponudu za posao koja će preokrenuti njen život. Ona odlučuje da ide za Pariz.

Da li će Burak ponovo uspjeti da osvoji Aslino srce i zaustaviti je da ode? Na kraju Burak ide za Asli sa istim taksijem i kaze joj na prozoru da je voli te da je zaljubljen. Asli izadje iz taksija nakon cega Burak vadi prsten i kaze joj da je ona nesto najljepse, najtvrdoglavije i najbolje u njegovom zivotu te da je njegova druga polovica i daje joj prsten. Asli pristaje i grle se te dolazi dan njihova vjencanja i vjencaju se…