Miris jagoda

Miris jagoda 18 epizoda

Dok Burak doruckuje u basti sa Nihatom i njegovom dragom, jeduci kolac, prisjeca se trena kada je autom naletio na Asli i kada joj je ispala torta na glavu. Burak cita neku poruku dok Nihat prica Emile kako je napravila dobar burek. Dvoje zaljubljenih u jednoj kući! Poslije tuče, Burak je primoran da miruje kod kuće.

Selda poziva Čaglu kako bi se pobrinula za Buraka i ujedno da mu bude podrška. To će razljutiti Buraka i Asli. Oni će biti primorati da neko vrijeme sve to istrpe. Ali, Asli ima druge planove, neće se sjedi tako mirno vec počinje da se krije po ćoškovima kuće samo da bi vidjela Buraka. Da li će uspjeti ovaj put Čaglin plan? Burak dobije dobrih udaraca od Ganija i Volkan mu pomaze zeleci da ga prebije Ganija.

Burak ponovo dolazi u nezgodnu situaciju, budi se dozivajuci Asli ali je pored njega Cagla koju odmah otjera od sebe. Asli govori Buraku kako bi prebila Caglu da se nadje sa njom samom u kuci a Burak se smjeska govoreci joj kako je slatka i ljubomorna. Cagla nazove Asli i kaze joj da ce biti neko vrijeme sa Burakom u kuci i da se ona kaznjava sto nije kraj njega na sta joj Asli odgovara kako je ona u Burakovom srcu gdje Cagla nikada nece biti.