Miris jagoda

Miris jagoda 17 epizoda

Buraku Asli kaze da je jako uzbudjena a on joj kaze kako je i slatka kada je uzbudjena. Asli ga pita na sta mirise a on joj odgovara da mirise na jagode. Asli i Burak na istom fakultetu. Čagla nastupa sa osvetom! Direkno Aslino ponašanje izbacit će iz ravnoteže Čaglu i ona će poludjeti od bijesa. Postat će još neprkosnovena i nemilosrdna.

Počinje da pravi planove. Nakon Volkana, tražit će pomoć od Gana. Gan, Burakov djavo pristaje da joj rado pomogne. Za to vrijeme Asli dobija stipendiju i ubuduće će zajedno studirati sa Burakom na istom fakultetu. Za početak nove školske godine organizuje se party. Burak ide sa Asli na žurku ali tamo ih očekuje loše iznenađenje.

Asli se napokon vraca kuci. Cagla i Burak su u autu i voze se i Cagla uzima volan a Burak joj kaze da li je luda, sta to radi, da li zeli napraviti nesrecu, a ona mu kaze kako treba vec jednom da shvati koliko je luda i sta sve je spremna da ucini. Dolazi Gani, decko koji ce poremetiti mir, a Asli pita Volkana ko je taj decko. Volkan kaze Asli da Burak nikada nije dozvolio Cagli da se vidja sa njim, tim Ganijem..

Kada Asli kaze Cagli da i ona sada studira na istom fakultetu ona poludi i pocne se smijati jer joj ne vjeruje. Svi cestitaju Asli na uspjehu. Volkan vice na Edu da udje u kucu nakon sto mu majka dodje i zovne ga sinom, Volkan joj kaze da ga ne zove sinom. Eda se istresa na Volkana govoreci mu da je dovoljno odrasla da sama donosi odluke. Elcin je zaprosena, da li ce pristati na prosnju. Burak kaze Cagli da za njega samo postoji Asli i da je zaljubljen u nju te Cagla pocne plakati i sjeci svoju kosu…