Miris jagoda

Miris jagoda 22 epizoda

Asli je zbog svoje majke primorana da se odvoji i udalji od Buraka. Burak se pita da li je sva ljubav i sve sto je prozivio sa Asli bila samo obicna laz. Vidjevši Bašak i Asli zajedno, Burak poslije očevih riječi počinje misliti da njih dvije planiraju nešto zajedno i njegova sumnja postaje sve jača da počinje pratiti Asli.

Bašak će biti otvorena prema Asli i nudi joj posao. Ta otvorenost će dovesti do toga da Burak sve pogrešno shvati. To će pretvoriti njegovu ljubav u mržnju i da bi se osvetio Asli počinje da djeluje. Burak iako je uzeo prsten kako bi zaprosio Asli biva primoran da ga samo nosi u dzepu te pita roditelje da li je sve to bila laz i da je cak bio spreman i da njih ostavi kako bi bio sa njom.

Cagla kaze kako je znala od samog pocetka da je ona sami djavo ali Volkan i dalje brani Asli jer zna da je bila primorana na takav cin. Da li ce se to ipak sve saznati nakon sto Asli pita majka da li zaista toliko voli Buraka, i da li ce je ipak Burak zaprositi na mjestu gdje je njihova ljubav zapocela? Burak odvodi Asli u kucu u kojoj je sve pocelo te joj kaze da je gotovo sa lazima da ce se sad saznati prava istina…