Miris jagoda

Miris jagoda 14 epizoda

Cagla govori Buraku kako ih je vidjela njega i Asli kako se drze za ruke i pita ga kako ju je mogao prevariti sa konobaricom. Burak je samo glededa. Čaglin bijes prema Asli svakog dana raste sve više. Burak se sa zabave vratio sa Asli, i čeka ga neprijatno iznenađenje.

Čagla i Elčin su došle kod Nihata i Selde kako bi im rekli da su vidjeli Buraka da se sa drugom djevojkom drži za ruke. Kada Burak vidi Čaglu neće znati šta ga je snašlo. Čagla će svima ispričati da je Burak vara sa konobaricom. Selda nikako ne može to da prihvati. Protivit će se toj vezi. Međutim, Burak ne namjerava da sluša ni majku, ni oca.

Asli cuje razgovor izmedju ukucana kako pricaju o njoj sve lose. Asli na kraju zagrli i Vokan koji je u tom trenu tjesi. Gondzi i Asli dodju njihova dvojica momaka 🙂 i dok se voze u autu kazu im kako ih vole, Gondza i Asli su sretne i nasmijane zbog toga. Burak kaze majci kako nije mogla ni pomisliti da voli i da moze njen sin biti sretan sa Asli.

Njegova majk govori da li zaista takva djevojka postoji. Cagla govori Buraku da mogu biti sretni ali on joj kaze da ne mogu, nemoguce je. Volkan pokusava pridobiti Asli ali ona sjeda sa Burakom pored mora i nakon sto joj on ponovo kaze da je voli, Asli ga zagrli…