Miris jagoda

Miris jagoda 15 epizoda

Asli i Burak su ponovo na ratnoj nozi. Asli ponovo utjehu trazi na Volkanovom ramenu i on joj rado pruza to zadovoljstvo. Hoće li Asli i Burak riješiti probleme u vezi Čagle? Asli je veoma iznenađena kada je vidjela fotografije koje joj je poslala Čagla. Ovaj put ona je jako ljuta na Buraka i neće mu tako lahko oprostiti.

U međuvremenu, Burak ne zna šta se događa i odvozi Čaglu kući. Između Elcin i Buraka nastaje problem, kada ga je vidjela sa Čaglom zajedno. Burak ne zna šta se dogodilo i nije mu jasno zašto se Asli tako hladno ophodi prema njemu. I počinje da traži uzrok tome. Dan Burakovog projekta se približava. Tog dana desit će se nešto da će cijela porodica ostati u šoku.

Asli se ljuti na Gondzu kada vidi da joj je smjestila da se nadje sa Burakom ali joj Gondza kaze da se ne ljuti na nju vec da saslusa Buraka. Asli i Burak se nalaze ali ona ga ne zeli slusati jer je ponovo Cagla upetljala svoje prste kako bi ih posvadjala i uspjela je u tome. Asli kaze na kraju Buraku: “Kamo srece da te nisam ni upoznala”.

Volkan kaze Asli da kada god joj bude trebalo rame za plakanje on je tu. Asli kaze Buraku kako se nikad u zivotu nije osjecala tako bespomocnom i ponizenom , jer je sve sutila dok ju je ponizavala Cagla jer je osjecala da Cagli pripada Burak. Vokan kaze kako je siguran da ce Asli pobijediti jer je talentovana na takmicenju. Burak kaze Asli nakon sto su krenuli na put da malo budu sami i da razgovaraju kako je sretan pored nje i da zeli samo da bude sa njom te kako ce ispricati svojoj porodici o njoj i da nece vise postojati ni jedna prepreka medju njima…