Miris jagoda

Miris jagoda 21 epizoda

Nihatu govori Burakova majka kako ne zeli vise ni minutu da vidi Aslinu majku i Asli u toj kuci. Burak kaze Asli da su pogrijesili sto nisu rekli ranije istinu majci i ocu. Burakova majka kaze Asli da li ce napokon ostaviti Buraka na miru. Asli place pitajuci Buraka sta ce sada. Burak galami na majku sto je otpustila Asli i njenu majku kaze kako je pogrijesila sto ih je otpustila jer one to ne zasluzuju.

Asli kaze kako se prvi put u zivotu osjeca ponizeno. Gondzi kaze Asli kako voli mnogo Buraka a Burak takodjer priznaje Gondzi koliko voli Asli. Burak kaze majci ako nastavi da vrijedja Asli da ce otici iz kuce zauvijek a s druge strane Aslina majka joj kaze ako izabere Buraka da nju ne zove majkom. Svi ce ostati u soku nakon onoga sto su culi, da su Burak i Asli zajedno.

Nadalje zivjeti u istoj kuci za Emel i Asli postaje nemoguce. Emel je uzasno razocarana. Ona i Asli napustaju dom Maharzioglu. Za Buraka i Asli pocinju teska vremena. Da li njihova ljubav stvarno toliko jaka da bi mogla da prebrodi sve prepreke koje ih ocekuju?