Miris jagoda 12 epizoda

Cagla je uspjela u svojim namjerama i pocinje uveliko da vrijedja Asli pitajuci je koliko joj Volkan placa da mu glumi djevojku. Asli je sokirana kada vidi slike Buraka i Cagle zagrljene. Cagla pred svima kaze Asli da nije znala da je konobarica a Asli kaze da to nikada nije ni krila. Cagla svakim danom postaje sve ambicioniznija i naporna zbog Burakove odluke da raskinu. Ona je bukvalno na sve spremna kako bi ga vratila. Cagla je krenula u teretanu da razgovara sa Burakom. Burakova ozbiljna odluka totalno ce je izludjeti.

Zato vrijeme, u Caglinim rukama je upao veliki noz posto je saznala da Asli radi kao konobarica u teretani. Pocinje da pravi planove kako da iskoristi tu informaciju. Cagla zove Volkana i Asli kod sebe u goste. Njen cilj je da ponizi i obruka Asli, ali njeni planovi nece se odigrati kako je zamislila. Cagla govori Asli kakko je njihova ljubav velika, misleci na ljubav izmedju nje i Buraka. Burak kaze Asli da mu je ona najbitnija i da ne nasijeda na Caglinu foru da ide njenoj kuci kako bi joj se izvinula vec je samo hoce povrijediti.

Asli i Gondza pricaju i kaze joj Gonzda da je zaljubljena u Buraka i da se to vidi. Bašak dolazi kod svoje kcerke i kaze joj da je ona njena majka. Asli kaze kako nije trebala dolaziti ovamo, jer od kako je dosla samo je nevolje snalaze. Volkan govori Buraku da moze uzeti Asli i njenu majku kod sebe u kucu i Buraka to pogodi te odlazi do Asli i uzima je za ruku govoreci joj da odlaze skupa. Dolazi Volkan koji ga pokusava sprijeciti te se tu pocnu tuci. Asli nakon sto vidi da je Burak prebio Volkana odlazi sa Volkanom prema autu. Da li ce Asli zasita otici sa njim…Burak odlazi do Cagle i kaze joj da je bolje da shvati da je izmedju njih gotovo te da se drzi podalje od njega i njegove okoline..