Gorka ljubav

Gorka ljubav 8 epizoda

Sude govori Sahike da je Melek trudna i da to dijete nije Alijevo. Sahika se pravi da je ne cuje. Melek i Ali daju Sude knjigu za bebe kako bi se malo zainteresovala. Svi sjede skupa i jedu za stolom. Ima tu svakakvih pogleda. Otac govori Aliju da zeli da organizuje vjencanje za njega i Melek kako bi bilo prikladno njihovoj porodici.

Zele da organizuju veliko vjencanje. Melek i Ali govore da nema potrebe za tim ali otac je ustrajan. Ali i Melek se dogovaraju kako ce da legnu spavati. Lijezu u odvojenim krevetima. Sahika prijeti Melek da ako jos jednom njenu kcerku osramoti i rastuzi da ce se pokajati. Bulut kaze Sude da sada zaista zeli tu bebu. Sude je sretna.

U toku je vjencanje od Melek i Alija. Sahika je sokirana kada dobije sliku i jos nesto u koverti od ljudi koji odlicno poznaju njenu proslost te je ucjenjuju. Bulut saznaje da mu otac nije poginuo u nesreci vec da ga je ubio Ferman.Bulut je ocajan nakon tog saznanja. Sude kupuje Melek i Aliju hediju, patikice za bebu i daje im pred svima.

Bulut dolazi kuci i pogleda u Fermana. Ocajan je. Sude pred svima cestita Melek i kaze joj da je sramota da krije da je trudna i da cekaju bebu a Bulut se naglo okrene shvativsi da Melek nije abortirala..