Gorka ljubav

Gorka ljubav 13 epizoda

Madzid dolazi sa majkom kod Neriman. Pelin pokusa da zaustavi Madzida ali on joj se nagovori stosta i odlazi s majkom. Neriman je teško zbog Kerimove smrti i dugova koje je ostavio za sobom, ali svjedeno osmisli plan kojim će razvedriti Madžita. Nakon velikog iznenađenja Madžit je odlučio odgoditi vjenčanje.

Hoće li g. Faiz održati svoju riječ i dopustiti da se Neriman i Madžit vjenčaju?Napokon Faiz pristaje da da Neriman za Madzita i to nakon sto i Indzi pristane na to. Svi se spremaju za svadbu ali Pelin kuje neki plan, ocito da ce se sve tragicno zavrsiti. Kada Madzit ugleda neriman u vjencanici ostaje bez rijeci.

Pelin kaze Madzitu da je Nadir njegov otac. Pelin kaze madzitu da je Neriman cijelo vrijeme znala da je Nadir njegov otac ali da ga je lagala. Ali Pelin ne zna da je Neriman ta koja je vec prije svadbe rekla Madzitu da je nadir njegov otac. Madzit i Neriman se vjencaju i Pelin je iznenadjena nakon sto je Madzit rekao “da” misleci da je ona prva koja mu je rekla istinu.

Na samom kraju serije Neriman i Madzit se slikaju sretni jer su napokon ispunili svoj san a Pelin sama, porazena izlazi vani i kaze Sinasiju da su izgubili na sta joj on odgovara kako je ona ta koja je izgubila te odlazi u salu i pogledom cestita Neriman i kaze da uvijek bude sretna te izlazi iz sale.Neriman je sretna zbog toga. Kraj serije