Gorka ljubav

Gorka ljubav 12 epizoda

Bulut se iznenadi kada mu Sude kaze da se zeli razvesti. Ona se oporavlja i cini sve kako bi se u potpunosti oporavila. Sude se vraca s klinike kuci i sad je dobrica prema svima sto sve pa i sluskinje cini cudnima. Ferman je ucinio sve sto je morao i tako izbacio zenu iz kuce. Sahike je sad u hotelu i ne zna sta da radi.

Sude upoznaje Nazli koju njen otac Ferman predstavlja kao zenu koja ce cuvati bebu. Sude kaze pred svima na veceri da se zeli razvesti od Buluta. Svi se iznenadjuju njenim rijecima.Zahide je po strani ali se predstavlja kao Nazli kako Sude ne bi shvatila ko je ona. Sude sve cini da usvoji malenu Ejlul. Bulut nastavlja sa osvetom.

Melek odlucuje da se preseli u kucu u kojoj je njen otac zivio. Zahide je pita zna li sta ALi o tome ali ona kaze da ne zna. Melek je otisla u kucu svog oca i nazove Alija da mu kaze da je otisla. ALi joj kaze da ne misli na njega vec na sebe i bebu. Ekrem pomaze Sahiki i izvede je iz kuce u koju je zakljucao Ferman.Ali procita pismo iz kojeg sazna ko je Zahide..