Gorka ljubav

Gorka ljubav 4 epizoda

Ali uzima Melek i vodi je u bolnicu,jer se ona boji da ne izgubi bebu. Sude dolazi kuci i prepire se sa Bulutom. Kaze mu da je spremna da bude majka tom djetetu i da je odlucila da se rodi. Bulut kaze Sude da nece otici od nje ali samo da ne bi naudila Melek ali ce od sada zivjeti svaki sekund u strahu.

Ali nazove Melekinog oca i kaze mu da je doveo Melek u bolnicu. Bulut odlazi na pijanku sa svojim prijateljima ali ubrzo nakon toga izbija tuca u kojoj i Bulut dobije dobre batine. Po Buluta dolazi Sude. Melekin otac dozivi saobracajnu nesrecu. Sude i Bulut nakon sinosnjeg incidenta zavrse skupa u krevetu. Melek dolazi kuci i bebu je izgubila. Sude je jako sretna zbog sinosnje veceri ali Bulut nakon sto se probudio nastavio je po starom.

Melek nazove Buluta i kaze mu sat joj se desilo i on joj se izvinjava jer nije znao sta je bilo. Melek se nadje sa Bulutom i kaze mu da je izgubila bebu. Melek mu kaze da je najbolje da se razdvoje i odlazi od njega. Melek saznaje da joj je otac imao nesrecu i da je u teskom stanju. Melek odmah odlazi do bolnice.

Sude saznaje da je Melek izgubila bebu. Aliju smeta sto se Melek vidja sa Bulutom ali kada cuje da od sada ona ne zeli vidjati Buluta onda mu biva drago. Ali jos uvijek ima mali kombi sa stvarima od njegove bivse te ga Melek ruzi zbog toga i on se naljuti te zapali kombi.