Gorka ljubav

Gorka ljubav 3 epizoda

Melek kaze Bulutu da je trudna i sve to cuje Sude. Melek kaze Bulutu da je samo zeljela da mu kaze da ce roditi dijete ali da od njega trazi da joj ne prilazi nio njoj ni djetetu, da ih zaboravi. Bulut naravno poludi nakon toga a Sude sjeda u auto i odlazi. Sude zaustavlja Melek i kaze joj da udje u auto da joj objasni odakle to da je trudna sa Bulutom. Sude pita Melek da li je zaista Bulut otac jdeteta ona joj potvrdi.

Sude kaze da ima jedan uslov samo da ona Melek, rodi to dijete i da ga njoj ako je Bulut otac inace ce joj zivot unistiti. Melek joj kaze da je luda i da ce roditi dijete ali da ga nikome nece dati. Ali pita Melek da li je rekla Bulutu da je otac njenog djeteta. Bulut i Melek se pomire i kazu jedno drugome da ce se boriti za svoju ljubav. Sude pada u kuci od saznanja da su se Bulut i Melek pomirili.

Aliju i ujaku je zao sto ih napusta Melek i odlazi iz njihove kuce. Sude je naredila svojim ljudima da kidnapuju Melek i zatvore je u kolibi sto su oni i uradili. Nakon toga Sude odlazi do nje i uzima pistolj te joj kaze da misli da je ona budala da im je tako lahko pustila da pobjegnu ona i njen muz.

Sude nazove Buluta i on saznaje da je ona otela. Melek je izasla usumu ali ne zna ni gdje je i plasi se te nazove oca i kaze mu da je u nevolji. Otac ide po nju. Otac je ne moze naci a Melek uspije doci do ceste i uzima taksi te odlazi do Alija.