Gorka ljubav

Gorka ljubav 5 epizoda

Melek pomisli da je i Ali u kombiju koji gori ali kada ga ugleda kaze mu da je budala, sto odmah nije izasao pred nju jer se mnogo uplasila. Bulut svakim danom pravi pakao od Sudinog zivota. Ali se bolje osjeca kako je zapalio kombi te odmah ujutro provodi lijep dan sa Melek jer im u kuhinji pukne cijev od vode pa se kroz smijeh pokusavaju spasiti od vode. Sude je jutro docekala pored kreveta dok je Bulut mirno spavao.

Sude se odlucuje udaviti vodom, legne u kadu punu vode. Jedna od cistacica ugleda vodu pa poziva pomoc. Sude nakon sto joj je majka udarala u vrata, otvori vrata i kaze da je tu i da je sve u redu te da joj je dotuzilo da joj govore da ce sve biti u redu sa Bulutom. Melek i Ali gledaju film. Melek je ocito jos uvijek trudna ali samo je rekla da je bebu izgubila Bulutu kako bi je ostavio na miru.

Sudin i Alijev otac dolazi na kafu kod Alijevog ujaka i tamo ga Melek upoznaje. Nakon sto su Ali i Melek pricali sa svojim dogovore se da se vjecaju sto i urade odmah narednog dana. Melekin otac je jako tuzna jer je svjestan da oni nisu vjencani jer se vole ali kaze kako je tako najbolje. Bulut je sam, tuzna i luta uokolo sa mukom jer zna da se Melek udaje i da je mozda vec udata.Sude ceka Buluta ali kada vidi da ga nema odlazi iz vikendice.

Bulut ulazi u kucu i zatekne punca kako lezi te doziva pomoc. Bulut javlja Aliju da je odveo oca u bolnicu. ALi odlazi sa Melek u bolnicu. Melek kaze ALiju da od sada nikad nece biti sam, da ce ona uvijek uz njega biti. Melek i Ali se vode za ruke i tako dolaze u bolnicu gdje ih docekuju Bulut i majka. Bulut je sokiran kada ih vidi kako se drze za ruke..