Gorka ljubav

Gorka ljubav 6 epizoda

Ali dolazi i pita majku i Buluta kako je otac ali majka mu kaze da nije dobro. Alijeva majka kaze Melek da je ne zeli vise vidjeti tu i da se gubi. Bulut je sokiran jos od kada je vidio Melek kako se vodi za ruku sa ALijem. Ali je usao kod oca u sobu. Ali je pored oca i on se budi. Aliju je tesko jer nije znao da mu otac boluje od teske bolesti. Melek nije znala da je Ali brat od Sude i da je zapravo sada postala snaha od Sude.

Ali izlazi iz sobe od oca i kaze Melek da dodje u sobu jer njegov otac zeli vidjeti sinovu zenu. Kada Bulut to cuje on je u soku. Bulut kao i Alijeva majka su sokirani kada cuju da se ALi danas vjencao. Sude je pala pored ceste i sva se smrzla jer je snijeg. Melek kaze Aliju da ne zeli da se cuje da je ona trudna. Bulut uzima Melek u auto i zeli pricati. Pita je do kada se misli svetiti.

Sude odvodi neki covjek. Ali se vraca u bolnicu i sjeda pored majke. Doktor izlazi i kaze da hitno moraju operisati Fermana i da mu je potreban jedan organ za koji je rekao Ali da ce mu ga on odmah dati. Melek je otisla kod oca a Sude odvodi neki covjek u svoju kucu. Bulut prijavi Sudin nestanak. Policija je trazi. Sude se nasla u nekoj porodici koja je spasila. Sude dolazi kuci. Sude dolazi u bolnicu.

Melek se spakovala i pise oprostajno pismo za Alija. Taman kada Melek krene Ali dolazi i sprijeci je da ode. Ferman se sprema za operaciju a Ali se sprema da da sve sto je potrebno. Fermana vode u operacionu salu ali odmah nakon njega i Alija te je pored ALija Melek i sretne se sa Sude. Sude je sokirana kada je vidi. Sude krene prema Melek i kaze da je zeli ubiti ali je sprecava Bulut.