Gorka ljubav

Gorka ljubav 2 epizoda

Melek i Bulut se nadju i jedno drugome priznaju da se vole te da zele biti skupa. Dok se Bulut i Melek grle, Sude ih gleda iz auta. Sude dolazi na Melekinkoncert i tu je osramoti goovreci joj da je vidjela da je bila ponovo sa njenim muzem. Sude zaprijeti Melek i na kraju je udara po ruci macem nakon cega joj osposobe vozilo i vode je u bolnicu. Bulut odmah odlazi u bolnicu i kaze joj da se ne brine da ce je spasiti i da ce je izbaviti odatle.

Kada Bulut sazna da je Sude to napravila Melek on poludi i odlazi kuci sav bijesan. Bulut joj samo kaze da je mrzi toliko da mu se gadi biti pored nje i trena te odlazi od nje. Sude kaze ocu da je upozorila Melek ali je nije slusala te je zato to uradila nakon cega je otac Ferman osamari. Ferman kaze Bulutu da niko ne moze izgraditi gnijezdo svoje srece na gnijezdu nesrece njegove kcerke. Melek je sada tesko jer je lagala oca. Otac joj dolazi u posjetu i ona mu se izvinjava.

Ferman dolazi takodjer u bolnicu. Ferman govori Bulutu da odvede zenu u bolnicu jer se otrovala. Ejlul je umrla. Melek je izasla iz bolnice. Dolazi pred skolu i viid Buluta sa autom i pomisli da je dosao po nju a onda Sude dolazi do nje i kaze da je dosao po nju kako je tako glupa. Melek te rijecijako pogode. Melek se samo izvinjava ocu jer je pogrijesila. Melek je sve rekla ocu da se zaljubila u Buluta i svemu priznala nakon cega dolazi njen otac do Buluta i kaze mu sta je to napravio njegovoj kcerki.

Nakon sto se Ali malo smiri od gubitka Ejlul, dolazi do Melek kako bi uzeo stvari od Ejlul. Tesko mu je. Melek i Bulut se nadju i on joj kaze da ne moze zivjeti bez nje i da se boji da se nesto njoj ne desi. Melek ga moli da ode iz njenog zivota. Melek je otisla na pijacu i tamo joj se desava nesto lose, pada u nesvijest. Melekin otac cim cuje da je Melek u bolnici odmah dolazi do nje ali ih doceka doktor koji im saopsti da je Melek trudna sto ih oboje sokira.

Nakon saznanja da je Melek trudna, dolaze kuci i otac joj kaze da se treba stiditi i sramiti da je i to docekao od nje. Melek place i moli oca za oprost. Melek odlucuje da ode od oca i ostavlja mu pismo u kojem se oprasta od njega dok je on spavao. Melek odlazi do svoje prijateljice i u tom trenu prikazuje njenog oca koji cita njeno pismo i place. Ali dolazi do Melek i uzima sve stvari i kaze Melek da i ona ide s njim.

Ali dovodi Melek kod svog ujaka. Ali dovede Melek do sobe u kojoj moze da zivi i da ne placa. Moze da radi kod njih u kuhinji. Melek pristaje. Melek je imala zakazano kod doktora na pregled za trudnocu ali nije dosla, kasni. Melek je nazvala Bulata i zvala da senadju te mu saopsti vijest da je trudna ali Sude im je iza ledja i sve to cuje..