Gorka ljubav

Gorka ljubav 7 epizoda

Operacija je pocela. Sude,njena majka i Bulut su u cekaoni. Krv je potrebna i doktor izlazi i trazi darivatelja te Bulut ustaje i kaze da ce on dati krv. Melek je takodjer u cekaonici i sjedi pored cekaone u kojoj je Sude. Sude odlazi do nje i prica s njom te sazna sve, da je ona sada Alijeva zena. Operacija je zavrsila, sve je proslo kako treba te nakon 3 sedmice Ferman dolazi kuci. Sahika je sretan jer je dosao Ferman kuci.

Sude je takodjer sretna. Ali je takodjer dobro i dolazi kuci skupa sa Melek. Ali uci Melek da vozi auto. Ferman je zelio da se napravi vecera povodom njegovog povratka i oporavka te poziva Melek i ALija. Melek i Ali ubrzo odlaze sa vecere jer ne mogu zbog Sude normalno sjediti. Sude kako bi sutila trazi od Buluta da spavaju skupa, da bas budu kao muz i zena te da pusti Melek i ALija da se vjecaju i odrze vjencanje.

Aliju kaze Melek da je odlucila da ode. Da je tako najbolje. Iako je Ali tjera da ode, Melek se vrati. Melek kaze Aliju da je otac njenog djeteta Bulut. Ali je sokiran tim saznanjem. Melek krene da ode ali ALije je zaustavi te odmah odu u bolnicu jer je Ali krvario. Ali odlazi do Melekinog oca i kaze mu da ce on biti otac Melekinom djetetu. Ali kaze Melekinom ocu da se ne brine da vise niko ne moze povrijediti Melek.

Melekin otac je postao nepokretan, u kolicima je. Sude je ostala trudna. Sretna je. Sude i Bulut odlaze na jelo kod ALija i Melek. Sude kaze Bulutu da mu ima iznenadjenje za njega. Bulut ne zna da je Sude trudna. Sahika je sretna jer je Sude trudna te govori Fermanu da je Sude trudna. Sude govori da je trudna pred svima. Ali i Melek su odlucili da zive od sada u istoj kuci sa svojom porodicom, Sude, majkom , ocem i Bulutom. Bit ce tu svasta..