Gorka ljubav

Gorka ljubav 1 epizoda

Ferman vlasnik hotela je ujedno i otac Aliju koji je poprilicno drzak i razmazen. Ejlul je Alijeva djevojka koja poprilicno iskoristava svaku situaciju da pobjegne od njegovog oca kako se ne bi dovela u losu situaciju. Melek je mlada djevojka koja se inace bavi sviranjem violine i tako zaradjuej a Bulut je momak, zet Fermana koji je ozenio njegovu kcerku ali koji je igrom slucaja upoznao i Melek u hitelu u kojem je ona dosla svirati a u kojem on inace radi i u kojem je trebao biti imenovan direktorom novim ali zahvaljujuci Aliju i njegovom ocu Fermanu nije postao direktor. Ali ipak ne prihavata posao oca.

Odlucuje da i dalje radi kod ujaka svog i tamo se lijepo osjeca. Melek se igrom slucaja nadje kao cimerka od Ejlul bar na jedan dan jer dalje ona ostaje sa Gokcom a Melek odlazi nazad svojoj kuci kod oca. Ali i Melek dolaze u sukob jer je ona pomislila da je on prati a on je samo dosao po svoju djevojku. Melek se vratila kuci. Sretna kada ugleda Buluta koji je dosao za njom u njen rodni kraj odlazi s njim u setnju krajem mora.

Bulut joj poklanja lancic i na kraju je poljubi.Melek kaze ocu da je dobila stipendiju u Londonu i da treba tamo ici. Melek odlazi u London u suzama a Bulut se zaposljava kod Fermana. Melek trebada krene za London ali zastane jer je Bulut nazvao i kada su se nasli on joj je rekao da je ozenjen sto je nju shrvalo. Sude, Bulutova zena je jedna bolesnica koja uzima tablete kako bi bila dobro.

Bulut je dobio zahtjev za razvod braka jer se zeli razvesti od Sude. Bulut odlazi do sestre kako bi se malo oraspolozio. Sude se naravno nalazi sa Melek i kaze joj da se udalji od njenog muza. Ejlul je djevojka koja se drogirala i umire a ALi nesposoban da joj pomogne jer je u takvoj situaciji. Melek ipak ne moze da ne odloli Bulutu vec odlazi da se nadje snjim i prizna mu da ga voli i da je svjesna da grijesi ali ipak ce biti s njim.