Home / Vijesti iz svijeta filma i showbiza / U nastavku serije “Čista ljubav” pojavljuje se i novi glumac

U nastavku serije “Čista ljubav” pojavljuje se i novi glumac

Od 29. januara ponovo počinju nastavci serije “Čista ljubav” nakon što su se glumci na snimanje vratili odmorni i puni energije. Tara Rosandić izjavila je kako je atmosfera na setu zaista fantastična.

“Vratili smo se radu na seriji još veseliji nakon praznika i jako nam je zabavno! Sad već svi telepatski komuniciramo i uživamo u zadnjim mjesecima druženja”, izjavila je simpatična Tara koja u seriji glumi Sonju.

“Iako smo na setu po cijele dane, vrlo nam je zabavno i zaista uživamo snimajući. S dobrom i uigranom ekipom lako je raditi.”. rekao je Janko i dodao kako će se Tomo u novim nastavcima suočiti s brojnim problemima i iznenađenjima.

Dominik je novi lik, novi glumac kojeg igra Velibor Topić, proslavljeni glumac s međunarodnom karijerom, poznat po ulogama u filmovima Robin Hood, London Boulevard i Kingsman: Tajna služba. Je li upravo Dominik razlog Tominog otpuštanja iz policije i njegovog potpuno uništenog života, tek ćemo vidjeti.

Vidjet ćemo i to kako će se Sonja i Snježana slagati. Hoće li Ranko uspjeti otkriti Snježaninu tajnu? Što će biti sa Snježaninim djetetom? Kakvu će sudbinu doživjeti Helena? Hoće li čista ljubav Tome i Sonje konačno pronaći svoj put do sreće ili će im Ranko stati na put tako što oženi Sonju? Zaista nas očekuju uzbudljivi nastavci, ostanite uz nas i saznajte kako će se odvijati situacija…

error: Zabranjeno kopiranje !!