Vijesti iz svijeta filma i showbiza

Stižu nove epizode “Lud, zbunjen, normalan”: Vraćaju se Šefika i Čombe

Nove epizode čiji scenarij potpisuje Feđa Isović vratit će neke stare likove koji su ostavili pečat seriji. Tako se u novim nastavcima vraća Šefika, kućna pomoćnica, dominantnija i čvršća, a njena riječ će puno više značiti u kući Fazlinovića. U ulozi Šefike pratit ćemo kao i do sada poznatu bh. glumicu Jasnu Žalicu.

Dio glumačke ekipe je i hrvatska glumica Bojana Gregorić-Vejzović koja je nedavno proslavila 48. rođendan, a gostovat će samo u jednoj epizodi.

U novim nastavcima vraća se i Čombe! Imućan Čombe kojeg glumi Miraj Grbić vraća se iz Amerike, a s obzirom da je Faruk u Švedskoj, gdje je pobjegao kako bi izbjegao hapšenje zbog utaje poreza, on će preuzeti studio Akord. Uz svoju desnu ruku, Refku kojeg će odigrati glumac Goran Navojec Čombe će svako malo pokretati novi biznis.

Izetov unuk Džebra kojeg će odigrati glumac Tarik Džinić u novim nastavcima ima 18 godina i upisuje fakultet, no Džebra je sklon i upustiti se u sitne prevare čime dokazuje da je od loze Fazlinovića.
Damir, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje interesuje. Marija koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi San Remo.