Home / Vijesti iz svijeta filma i showbiza / Serije “Nova nevjesta” i “Elif” dobitnice su prestižnih priznanja u Turskoj

Serije “Nova nevjesta” i “Elif” dobitnice su prestižnih priznanja u Turskoj

Internacionalna Diplomatska unija Turske organizovala je dodjelu nagrada u čast umjetnika u sferi muzike i glume. Nagrade su dodijeljene zabavljačima za njihov trud i uspjeh u svijetu umjetnosti. Isabella Damla Güvenilir primila je nagradu za najboljeg dječijeg glumca za njenu sjajnu interpretaciju djevojčice Elif u istoimenoj seriji.

“Primam ovu nagradu u ime svih producenata i postave serije koji su mi kao porodica”, izjavila je mlada glumica. Trenutno se završava snimanje 4. sezone serije u Turskoj i odmah potom počinju pripreme za sezonu broj 5.

Jedan od najpoznatijih magazina u Turskoj “Haber Turk” dodijelio je nedavno nagrade za TV ostvarenja za proteklih godinu dana. Dodijeljeno je više od 30 nagrada najuticajnijim programima i TV osobama. Serija “Nova nevjesta“, osvojila je nagradu kao najbolja serija u sferi komedije. Nagradu je u ime cijele ekipe primila glavna glumica Jessica May koja je na dodjeli blistala u sjajnoj haljini Neslişah Yılmaz iz studija Barrus.

error: Zabranjeno kopiranje !!