Najave serijaVijesti iz svijeta filma i showbiza

Prve epizode nove serije ‘Na granici’

Ove nedjelje u 20 sati gledatelji imaju priliku pogledati prvu epizodu nove dramske serije s elementima humora ”Na granici”. U novoj seriji Nove TV na samom početku upoznajemo glavne protagoniste, stanovnike ličkog sela Lokvica koje se nalazi na granici Hrvatske i BiH.

Već u prvoj epizodi upoznajemo se s glavnim ”biznisom” naših junaka, te ćemo imati priliku vidjeti kako na ilegalnom prijelazu na granici, rukovođeni Andrijom (Milan Štrljić) i Krešom (Momčilo Otašević), prenose veću količinu duhana iz Bosne, ali i tortu za rođendan babe Zorke (Nina Erak).

Za to vrijeme, policajac Marko, kojeg utjelovljuje glumac Filip Juričić, se „zabavlja“ s ljubavnicom mafijaša u jednoj zagrebačkoj vili, u koju planira upasti policija. Nakon što ga uhvate na djelu, a za kaznu što je umalo upropastio akciju, Marko je premješten u dubinsku kontrolu, u Lokvicu. Spletom okolnosti, Petri (Nadia Cvitanović), unuci babe Zorke, na povratku u Lokvicu pobjegne autobus. Ona tada upoznaje Marka kojeg moli za pomoć te oni zajedno kreću prema Lokvici.

Kako će reagirati Petrina obitelj kada im u kuću dovede policajca, hoće li Petra sada kada je Zorki donijela diplomu napokon preuzeti posao ili će Zorka pred nju staviti još jedan uvjet, te kakvu će pomutnju u cijeloj priči napraviti torta pronađena u šumi, saznat ćemo u prvoj epizodi uzbudljive i zabavne serije ”Na granici”.
Seriju ‘Na granici’ ne propustite u nedjelju u 20:00 na Novoj TV.