Najave serija

Osveta Nova hit turska serija stiže na Pink Tv

Serija “Osveta” – visokobudžetno ostvarenje turske produkcije, stiže od večeras 2. decembra na TV PINK u 19:30 časova. Tokom radnih dana ovu hit tursku seriju možete pratiti od 20:30 časova, a tokom vikenda od 19:30 časova.

Ovog puta za glavne zvijezde imamo glumačka osvježenja, mlade i talentovane glumce Barış Bektaş i Yağmur Yüksel, a pored njih naćiće se i Berkay Çınar, Selinay Taşol, Nalan Örgüt, Erol Yavan, Hasan Ballıktaş, Hilal Kuvvet, Yılmaz Ulutaş, Ekrem Aral Tuna, Dilek Güler, Ceyda Pınar, Göksel Kayahan, Gökhan Gürdeyiş. Režija serije koja će vas ostaviti bez daha: Ömer Baykul, Canan Çelik.

Ovo je priča o sanjalici Dilan (Yağmur Yüksel), koja mora da se uda za čovjeka koga ne voli i da nakon vjenčanja trpi različite torture u novom domu u koji je došla kao nevjesta. Njen suprug je Baran (Barış Bektaş), čovjek koji je primoran da se oženi njome kako bi zaustavio krvnu osvetu. Uprkos tome što njihov brak u početku djeluje kao pakao, njih dvoje se s vremenom zaljubljuju jedno u drugo, pokazujući da samo ljubav može biti jača od osvete…